Ni problema

Hja..glede padca kvalitete nimam kaj komentirat.
Je pa res, da tudi ce je profesionalno orodje od priznanega proizvajalca to se ne garantira, da bo vse njihovo orodje TOP.Eni imajo zelo razvit akumulatorski sektor, drugi malo manj.Sem pristas metabo firme ter imam 3/4 njihovih stvari,ampak njihovih zag (razen vecjih formatnih) nebi kupil za nic na svetu, medtem ko moja LTX quick baterijska je zlata vredna, kakor tudi oba orbitalna brusilnika intec fsx 200 in sxe 450.
Imam 2rezkarja od makite enga 710w ter 1850w tudi nimam pripomb, delasta super, kakor tudi festool domino.
Sem pa imel makitino baterijsko LTX v rangu 250€ pa ni imela nobene moci.
Kot sem rekel, eni imajo eno super, spet drugi drugo, edino festool pa kr verjamem da je vse top

Imel sem moznost govorit z uradnim zastopnikom & serviserjem makite v Slo ter sem ga vprasal kaksna je razlika med makita&maktec?
Odgovor je bil..V kvakiteti je ni, razlika je le v manjsi kapaciteti akumulatorjev ter pri elektricnem orodju je el.kabel krajsi 0,5-1m mehanizmi in kosi so iz istega materijala kot pri makiti.
Po njihovih besedah naj bi se z Maktec orodji priblizali povprecnemu uporabniku, ki hoce pro orodje a je zanj pripripravljen zapraviti manj.